Foglalás

Üzleti Ebéd

 

 

A kétfogásos Üzleti Ebédet garantáltan fél óra alatt, a háromfogásost pedig 45 perc alatt szolgáljuk fel, és három óra parkolást biztosítunk a szálloda garázsában.

 

Minden nap: 12.00-17.30 között.

 

 

ELŐÉTELEK

 

Fehér spárga, új burgonya, sült sonka, hollandi (D;E)
Kacsamáj ganache, savanyított eper, eper homok, briós (G;D;E)
Tavaszi zöldborsó raguleves fás galuskával, orzo tészta, új hagyma (G;D,E)

 

 

 

FŐÉTELEK

 

Halibut file ropogós bundában, mustáros újburgonya saláta (G;E;M)
Sous vide mangalica tarja, spenót "főzelék", fürjtojás, újburgonya (D;E)
Zöld spárga risotto, száritott eper, fenyőmag (D;N;P)


 

DESSZERTEK

 

Tejkaramella pohárban (D;G;N;P)
Eton mess  (D;E)
Paleo brownie (N;P)

 

 

 

SOMMELIER VÁLOGATÁSA

 

Fehérbor Magyarországról

Sauska Furmint 2015,

Tokaj – Hegyalja

HUF 1600/pohár

 

Vörösbor Magyarországról

Trieber Kadarka 2012,

Szekszárd

HUF 1900/pohár

 

Desszertbor Magyarországról

Késői szüretelésű Sárgamuskotály 2014,

Tokaj – Hegyalja

HUF 1800/pohár

 

 

ÁR:

 

KÉTFOGÁSOS MENÜ 3700 Ft vagy HÁROMFOGÁSOS MENÜ 4900 Ft

 

 

Kérem tájékoztassa a személyzetet, amennyiben speciális ételérzékenysége van!

G: glutént tartalmazhat, C: rákot és kagylót tartalmazhat, E: tojást tartalmazhat, F: halat tartalmazhat, P: mogyorót tartalmazhat,

S: szóját tartalmazhat, D: tejterméket tartalmazhat, N: magvakat tartalmazhat, Ce: zellert tartalmazhat, M: mustárt tartalmazhat

SE: szezámmagot tartalmazhat; SD: 10 g/kg-nál magasabb kén-dioxid tartalom; L: csillagfürtöt tartalmazhat; MO: puhatestűeket tartalmazhat

 

 

A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel. A teljes összegből a személyzet tagjai részesülnek.

 

 

 

 

Asztalfoglalás