Foglalás

Színház menü

 

SZÍNHÁZ MENÜ

 A Corinthia Hotel Budapestből néhány perc sétával elérhető Budapest színházainak krémje. Vacsorázzon nálunk a darab kezdete előtt vagy után, és a parkolással sem kell törődnie mert öt órát biztosítunk a szálloda garázsában.

 

Elérhető 17.30 és 19.00 valamint 21:30 és 23:00 között

 

ELŐÉTELEK

Meleg őszi saláta, lágy sajt, sós granola (G;P;D;N)


Sütőtökleves kókusszal,
füstölt pisztránggal töltött gőzgombóc, ropogós kuszkusz (G;E;F;P;D;N)


Nizzai saláta lazaccal (E;F;P;N)

 

 

FŐÉTELEK

BBQ sertés oldalas, sütőtök terrine, endívia (P;D;N)


Szuvidolt fácán mell, tükörtojás,
karamellizált paszternák, savanyított kelbimbó (E;P;D;N)


Grillezett tonhal, burgonyapüré pirított magokkal,
ropogós tojás, roston sült zsenge sárgarépa (G;E;F;P;D;N)

 

 

DESSZERTEK

Mákos guba „modern” (G;E;P;N;D)


Gesztenyés tiramisu (G;E;P;N;D)


Mogyorós étcsokoládé szelet, birsalmasajt (P;G;N;P;E;D)

 

 

SOMMELIER VÁLOGATÁSA

 

Fehérbor Magyaroszágról

                          Sauska Furmint 2015,Tokaj – Hegyalja                            

HUF 1600/pohár

Vörösbor Magyaroszágról

Trieber Kadarka 2012,Szekszárd

HUF 1900/pohár

Desszertbor Magyaroszágról

Késői szüretelésű Sárgamuskotály 2014,Tokaj – Hegyalja

HUF 1800/pohár

 

ÁR:

KÉT FOGÁSOS MENÜ 3700 Ft vagy HÁROM FOGÁSOS MENÜ 4900 Ft

 

Kérem tájékoztassa a személyzetet, amennyiben speciális ételérzékenysége van!
Jelmagyarázat: G: glutént tartalmazhat; C: rákot és kagylót tartalmazhat; E: tojást tartalmazhat; F: halat tartalmazhat; P: mogyorót tartalmazhat; S: szóját tartalmazhat; D: tejterméket tartalmazhat; N: magvakat tartalmazhat; CE: zellert tartalmazhat; M: mustárt tartalmazhat

A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel. A teljes összegből a személyzet tagjai részesülnek.

 

Asztalfoglalás

KARÁCSONYI ÉS SZILVESZTERI PROGRAMOK

Tekintse meg karácsonyi és szilveszteri különleges eseményeinket itt.

Részletek

Bor Kedd

minden héten

Fogyassza borainkat 50% kedvezménnyel.

Express Ebéd Menü

minden nap

Két fogás fél óra, három fogás 45 percen belül.