Foglalás

Színház menü

 

SZÍNHÁZ MENÜ

 A Corinthia Hotel Budapestből néhány perc sétával elérhető Budapest színházainak krémje. Vacsorázzon nálunk a darab kezdete előtt vagy után, és a parkolással sem kell törődnie mert öt órát biztosítunk a szálloda garázsában.

Elérhető 17.30 és 19.00 valamint 21:30 és 23:00 között

 

ELŐÉTELEK

Ricottás és parajos francia lepény salátalevelekkel (G,E,P,D,N,M)

Füstölt pisztráng buggyantott tojással, magvas mustár dresszinggel, újhagymával és chia maggal (E,F,P,S,N,C,M)

Zöldspárga krémleves sült bugonyanudlival és ropogós szalonnával (G,E,P,D,N)

 

FŐÉTELEK

Serpenyőben sült csirkemell suprême füstölt burgonyapürével és szezonális zöldségekkel (P,D,N)

Lávakövön sült marha hamburger, amerikai káposztasalátával és hasábburgonyával (G,E,P,D,N)

Zöldborsó rizottó zöldségekkel és napon szárított paradicsommal (P,D,N)

 

DESSZERTEK

“Eton mess” eper- és vaníliahab csokoládéburokban, vanília szósz, habcsók (G,E,P,D,N)

Citrusos crème brûlée fahéjjal, ánizzsal és kardamommal (E,P,D,N)

Somlói galuska csokoládémártással (G,E,P,D,N)

 

SOMMELIER VÁLOGATÁSA

Fehérbor Magyaroszágról

Sauska Furmint 2015, Tokaj – Hegyalja

1500 Ft/pohár

Vörösbor Magyaroszágról

Trieber Kadarka 2012, Szekszárd

1800 Ft/pohár

Desszertbor Magyaroszágról

Késői szüretelésű Sárgamuskotály 2014,

Tokaj – Hegyalja

1700 Ft/pohár

 

ÁR:

KÉT FOGÁSOS MENÜ 3700 Ft vagy HÁROM FOGÁSOS MENÜ 4900 Ft

 

Kérem tájékoztassa a személyzetet, amennyiben speciális ételérzékenysége van!
Jelmagyarázat: G: glutént tartalmazhat; C: rákot és kagylót tartalmazhat; E: tojást tartalmazhat; F: halat tartalmazhat; P: mogyorót tartalmazhat; S: szóját tartalmazhat; D: tejterméket tartalmazhat; N: magvakat tartalmazhat; CE: zellert tartalmazhat; M: mustárt tartalmazhat

A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel. A teljes összegből a személyzet tagjai részesülnek.

 

Asztalfoglalás