Foglalás

Express Ebéd Menü

 

 

A kétfogásos Express Ebédet garantáltan fél óra alatt, a háromfogásost pedig 45 perc alatt szolgáljuk fel, és három óra parkolást biztosítunk a szálloda garázsában.

 

 

ELŐÉTELEK

Ricottás és parajos francia lepény salátalevelekkel (G,E,P,D,N,M)

Füstölt pisztráng buggyantott tojással, magvas mustár dresszinggel, újhagymával és chia maggal (E,F,P,S,N,C,M)

Zöldspárga krémleves sült burgonyanudlival és ropogós szalonnával (G,E,P,D,N)

 

FŐÉTELEK

Serpenyőben sült csirkemell suprême füstölt burgonyapürével és szezonális zöldségekkel (P,D,N)

Lávakövön sült marha hamburger, amerikai káposztasalátával és hasábburgonyával (G,E,P,D,N)

Zöldborsó rizottó zöldségekkel és napon szárított paradicsommal (P,D,N)

 

DESSZERTEK

“Eton mess” eper- és vaníliahab csokoládéburokban, vanília szósz, habcsók (G,E,P,D,N)

Citrusos crème brûlée fahéjjal, ánizzsal és kardamommal (E,P,D,N)

Somlói galuska csokoládémártással (G,E,P,D,N)

 

SOMMELIER VÁLOGATÁSA

Fehérbor Magyaroszágról

Sauska Furmint 2015, Tokaj – Hegyalja

HUF 1500/pohár

Vörösbor Magyaroszágról

Trieber Kadarka 2012, Szekszárd

HUF 1800/pohár

Desszertbor Magyaroszágról

Késői szüretelésű Sárgamuskotály 2014,

Tokaj – Hegyalja

HUF 1700/pohár

 

ÁR:

KÉTFOGÁSOS MENÜ 3700 Ft vagy HÁROMFOGÁSOS MENÜ 4900 Ft

 

Kérem tájékoztassa a személyzetet, amennyiben speciális ételérzékenysége van!


Jelmagyarázat:

G: glutént tartalmazhat, C: rákot és kagylót tartalmazhat, E: tojást tartalmazhat, F: halat tartalmazhat, P: mogyorót tartalmazhat,

S: szóját tartalmazhat, D: tejterméket tartalmazhat, N: magvakat tartalmazhat, CE: zellert tartalmazhat, M: mustárt tartalmazhat.

 

A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel. A teljes összegből a személyzet tagjai részesülnek.

 

 

 

 

Asztalfoglalás